Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες Καθαρίζουμε τα καρότα.Τα κόβουμε από το χοντρό μέρος του τρίφτη.Ψιλοκόβουμε 2 κλωνάρια σέλερι.Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το λάχανο και το iceberg.Πλένουμε το ξινόμηλο και το κόβουμε σε...