Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Πλένουμε, κόβουμε τις άκρες και στη συνέχεια σε κομμάτια τα κολοκυθάκια.
Απαλά αφαιρούμε το εσωτερικό με ένα μαχαίρι.
Ρίχνουμε στο μίξερ το μαϊντανό, το σκόρδο και τη φρυγανιά.
Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε με τα χέρια μας το μίγμα από το μίξερ μαζί με το κιμά, το αυγό, το τυρί.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια με τη γέμιση και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο.
Σε μέτρια φωτιά, μαγειρεύουμε τα κολοκυθάκια.
Όταν μαλακώσουν, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε σάλτσα ντομάτας και αν είναι απαραίτητο λίγο νερό.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.