Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σάτζιη δεν είναι τόπος αλλά σκεύος ψησίματος. Μεταλλικό, σαν θόλος που μπαίνει πάνω στη φωτιά και εκεί πάνω έψηναν τις πίτες. Φυσικά μπορεί να έχουν και άλλη γέμιση αλμυρή ας πούμε με τυριά ή και χορταρικά.Για τη ζύμη Σε μία λεκάνη, βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι και...