Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μεγάλο γυάλινο σκεύος βάζετε όλα τα υλικά εκτός από το κρασί, το αλάτι και τη ρίγανη. Ανακατεύετε καλά να πάνε τα υλικά σε όλα τα κομμάτια κρέατος. Σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη και βάζετε το σκεύος στο ψυγείο για 2 ώρες.Σκουπίζετε τα κομμάτια κρέατος από τη μαρινάδα, τα...