Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάση Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ με το σύρμα σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συχνά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, αφήνουμε για λίγο να πέσει η θερμοκρασία του μείγματος και...