Πλιγούρι πικάντικο με μελιτζάνα και ντομάτα

Πλιγούρι πικάντικο με μελιτζάνα και ντομάτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Αφήνετε τις μελιτζάνες σε άφθονο αλατισμένο νερό για 20 λεπτά να ξεπικρίσουν. Τις ξεπλένετε και τις στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας.Μουλιάζετε το πλιγούρι σε δύο φλιτζάνια ζεστό νερό για 10 λεπτά και το σουρώνετε.Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο μισό από το λάδι μέχρι να...