Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζουμε το ρύζι σε μια κατσαρόλα να γίνει λαπάς, το βάζουμε στο μπλέντερ και το πολτοποιούμε. Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε την πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό (ή φυσικό χυμό πορτοκάλι) , το χλιαρό νερό μέσα στο οποίο διαλύσαμε την μαγιά, το αλάτι, το πιπέρι , την ζάχαρη, το...