Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάση: Αλέθετε καλά τα μουστοκούλουρα. Λιώνετε το βούτυρο και το ρίχνετε μέσα στα αλεσμένα μουστοκούλουρα. Ανακατεύετε μέχρι να βραχούν όλα. Τα στρώνετε σε ένα βαθύ ταψάκι με αποσπώμενο πάτο και τα πατάτε καλά με ένα κουτάλι ή μία σπάτουλα για να δημιουργήσετε μία σταθερή βάση....