Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C.
Κόβουμε το φιλέτο σε φετούλες.
Αλατίζουμε και λαδώνουμε τον μπακαλιάρο.
Πασπαλίζουμε με τα τριμμένα κορν φλέικς και ανακατεύουμε με τα χέρια μας να πάνε παντού.
Βάζουμε το ψάρι σ' ένα τεφάλ και το ψήνουμε περίπου 15 λεπτά.
Εν τω μεταξύ κάνουμε το μπρόκολο μπουκετάκια και το αχνίζουμε με 2 κουταλιές νερό για 5 λεπτά σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Λιώνουμε σ' ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και προσθέτουμε την παρμεζάνα.
Βάζουμε τα τραγανά φιλετάκια μαζί με το μπρόκολο σε μια πιατέλα και συνοδεύουμε με το ντιπ παρμεζάνας.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.