Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, και τα σοτάρουμε ελαφρά με το μισό από το βούτυρο.Προσθέτουμε το ρύζι και το σοτάρουμε και αυτό να βουτυρωθεί και να αρχίσει να ασπρίζει (προσέχουμε μην μας καεί το κρεμμύδι.) Σβήνουμε με τον χυμό από τα λεμόνια και ανακατεύουμε μέχρι να...