Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουµε το φούρνο στους 160° C και ψήνουμε τα αμύγδαλα για 10-15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά και τα αλέθουμε στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί – θα προκύψει μια σφιχτή ζύμη. Την ανοίγουμε με τον...