Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Φτιάχνετε πρώτα το «γλάσο»: Σε μια κατσαρόλα βάζετε το χυμό και το ξύσμα από το πορτοκάλι και το λεμόνι, το σέρι, το σιρόπι σφενδάμου ή το μέλι, τη μαύρη ζάχαρη και το τζίντζερ. Βήμα 2 Βάζετε το μίγμα να βράσει σε μέτρια-δυνατή φωτιά για 10-15 λεπτά μέχρι να γίνει λίγο...