Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το σολωμό με σάλτσα τυριού, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σολωμό. Ψήνουμε 1′ από κάθε πλευρά. Το μεταφέρουμε σε ταψάκι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 C για 10′.Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το κολοκύθι. Τα σοτάρουμε ανακατεύοντας....