Σαλάτα κινόα με μπρόκολο γλυκοπατάτα και σάλτσα εσπεριδοειδών

Σαλάτα κινόα με μπρόκολο γλυκοπατάτα και σάλτσα εσπεριδοειδών

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200ο C. Ανακατεύετε τις γλυκοπατάτες με τις 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τις ψήνετε στον φούρνο για 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν ελαφρώς χρώμα.Στο μεταξύ, σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το μπρόκολο για...