Γαλοπούλα μαριναρισμένη σε άλμη με σάλτσα από κονιάκ και θυμάρι

Γαλοπούλα μαριναρισμένη σε άλμη με σάλτσα από κονιάκ και θυμάρι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Ετοιμάζετε την άλμη: τοποθετείτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα, τα φέρνετε σε βρασμό και σιγοβράζετε για 5 λεπτά περίπου επιπλέον. Σουρώνετε την άλμη, την κρυώνετε και τη διατηρείτεστο ψυγείο.Μαρινάρετε τη γαλαπούλα στην άλμη για 24-48 ώρες. Αποσύρετε την άλμη και τη στεγνώνετε...