Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τα καραμελωμένα φουντούκια: Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε σιγά-σιγά τη ζάχαρη. Όταν έχει γίνει μια ομοιόμορφη καραμέλα, αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φουντούκια. Ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά και απλώνουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Αφού κρυώσουν, κόβουμε σε...