Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, τη μαγιά, το χλιαρό γάλα και το χλιαρό νερό. Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά σε ζεστό μέρος. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Ανακατεύουμε με το φτερό και προσθέτουμε το αλάτι, το εκχύλισμα βανίλιας...