Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τονωτικό ποτό με έντονη και απαλή γεύση! Παίρνετε το τσίπουρο, τους κρόκους κοζάνης, τις φλούδες πορτοκαλιού και τα ξυλαράκια κανέλας και τα βάζετε σε ένα γυάλινο βάζο για 3-4 μέρες σε σκοτεινό μέρος.Αφού περάσουν οι απαιτούμενες μέρες, στραγγίζετε το τσίπουρο με το μείγμα και...