Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόψτε τα πράσα και τα κρεμμύδια σε ροδέλες και σοτάρετέ τα με λίγο ελαιόλαδο. Όταν μαλακώσουν, προσθέστε τον κιμά και σοτάρετε για λίγα λεπτά. Μετά ρίξτε και το σπανάκι και αφήστε σε μέτρια φωτιά για αρκετά λεπτά, μέχρι να στεγνώσει το μείγμα. Αλατοπιπερώστε το και αφήστε το να...