Κοτσίδα γεμιστή Φλωρίνης

Κοτσίδα γεμιστή Φλωρίνης

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ξεπαγώνουμε τα φύλλα ζύμης για πίτσα. Σε αλευρωμένη επιφάνεια, τα ανοίγουμε ελαφρά με τον πλάστη να μεγαλώσουν. Τα τοποθετούμε κάθετα μπροστά μας στη σειρά. Αλείφουμε κάθε φύλλο με πάστα ελιάς και χαβιάρι πιπεριάς, πασπαλίζουμε με κατσικίσιο τυρί σε τρίμματα, προσθέτουμε ρίγανη...