Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεπαγώνουμε τα φύλλα ζύμης για πίτσα. Σε αλευρωμένη επιφάνεια, τα ανοίγουμε ελαφρά με τον πλάστη να μεγαλώσουν. Τα τοποθετούμε κάθετα μπροστά μας στη σειρά. Αλείφουμε κάθε φύλλο με πάστα ελιάς και χαβιάρι πιπεριάς, πασπαλίζουμε με κατσικίσιο τυρί σε τρίμματα, προσθέτουμε ρίγανη...