Πέννες με σπανάκι γκοργκονζόλα καρύδια και κρέμα

Πέννες με σπανάκι γκοργκονζόλα καρύδια και κρέμα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Βάζετε τις πέννες να βράσουν αλ ντέντε σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους. Δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο, προσθέτετε στην κατσαρόλα και το σπανάκι. Στο μεταξύ βάζετε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει και ψήνετε τα...