Πεσκανδρίτσα µε πλιγούρι και σος κρέµα βουτύρου

Πεσκανδρίτσα µε πλιγούρι και σος κρέµα βουτύρου

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Περικλής Ρουσουνίδης
Βήμα 1 Ζεσταίνετε το ζωµό ψαριού σε µια µεγάλη, άβαθη κατσαρόλα, βάζετε µέσα το ψάρι, αφήνετε να κοχλάσει ξανά, χαµηλώνετε εντελώς τη φωτιά (στο µίνιµουµ) και το σιγοβράζετε σκεπασµένο για 10 λεπτά. Όταν ψηθεί το ψάρι, αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, στραγγίζετε το ψάρι...