Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Σερβίρετε ανακατεύοντας με τη σάλτσα και το μοσχαράκι Αλατοπιπερώνετε το μοσχαράκι και το τηγανίζετε μαζί με τις πατάτες κομμένες σε κύβους μέσα σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο.Προσθέτετε και τσιγαρίζετε ελαφρά το κρεμμύδι. Το σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το ζωμό, τα...