Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C.Αλείφετε την ταρτιέρα σας με λίγο ελαιόλαδο. Παίρνετε το φύλλο σφολιάτας μαζί με το πλαστικό περιτύλιγμα του και το αναποδογυρίζετε στην ταρτιέρα σας. Ντύνετε τον πάτο και τα πλαϊνά της με τη ζύμη, περνώντας προσεκτικά το χέρι σας από παντού...