Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάλτε στην κατσαρόλα 1,5 λίτρο νερό και όταν πάρει βράση αλατίστε και ρίξτε το ρύζι. Βράστε το για 15 λεπτά.Βάλτε λίγο ελαιόλαδο σε άλλη κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο και το σέλερι.Ρίξτε μετά τα φιλετάκια του κοτόπουλου, συνεχίστε το σοτάρισμα για 5 λεπτά και...