Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190° C στον αέρα. Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια βάζουμε τα κάσιους, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, την μουστάρδα, το γάλα, τον χυμό λεμονιού, την πιπεριά τσίλι. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους και το μείγμα μας να...