Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ευχαριστούμε πολύ την Ανθούλα Χατζημιχαλάκη για την γρήγορη αλλά και πεντανόστιμη συνταγή της!!!! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του με το βούτυρο για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα...