Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια μέτρια κατσαρόλα βράζουμε για 10 λεπτά το κρασί, τη ζάχαρη, την κανέλα, το ροδόνερο και το βούτυρο.
Καθαρίζουμε τα αχλάδια αφήνοντας το κοτσάνι τους και τα βάζουμε στο σιρόπι.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα βράζουμε για 20 λεπτά γυρνώντας ανά τακτά διαστήματα τα αχλάδια.
Βάζουμε τα αχλάδια μαζί με το σιρόπι σ' ένα μπολ και τα σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.