Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το cheeseburger Ζυγίζουμε τον κιμά σε 4 μπάλες των 200 γρ. για το κάθε μπιφτέκι. Φορμάρουμε τον κιμά σε μπιφτέκια έτσι ώστε τα μπιφτέκια να είναι στρογγυλά και επίπεδα και η διάμετρός τους να είναι λίγο μεγαλύτερη από τη διάμετρο του ψωμιού. Αλατίζουμε τα μπιφτέκια και από...