Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σ ένα κατσαρολάκι βράζω τη φακή και το κινόα μέχρι να μαλακώσουν (7-10'),αφότου τα έχω ξεπλύνει καλά. Καθώς βράζουν προσθέτω 1 κγ αλάτι. Αφοτου μαλακώσουν τα σουρώνω και τα βάζω σε ένα μπολ.Σ'ένα τηγάνι βάζω 2 κσ ελαιόλαδο και αφότου πλύνω κατά το κοτόπουλο και το κόψω σε...