Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Οδηγίες Σε ένα μπολ τοποθετώ την φέτα (ή και τα άλλα τυριά) και την πατάω καλά με ένα πιρούνι ωσότου ομογενοποιηθεί κι αποκτήσει κρεμώδη υφή. Κατόπιν προσθέτω τα 2 αυγά και το γιαούρτι. Προσθέτω τα μυρωδικά μου (εφόσον χρησιμοποιώ) και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Ανοίγω το πακέτο με...