Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε αντικολλητικό φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο πολύ καλά και ύστερα ρίχνουμε το κοτόπουλο μαζί με τα πράσα.Αλατίζουμε και ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να ροδίσουν το κρέας και τα πράσα.Όταν ψηθούν, σβήνουμε με το κρασί, το αφήνουμε να πάρει δυο τρεις...