Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και μόλις γίνουν σαν κρέμα προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Σταματάμε το χτύπημα και ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ ανακατεύοντας με μια κουτάλα. Στο τέλος, προσθέτουμε το γάλα και το ροδόνερο ανακατεύοντας...