Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για τη ζύμη μπριός, τα αυγά πρέπει να είναι κρύα κατευθείαν από το ψυγείο. Το αλεύρι το παγώνουμε για τουλάχιστον 1 ώρα, ώστε να μην αναπτύξει θερμοκρασία στο ζύμωμα. Ειδικά, όταν είναι ζεστός ο καιρός, αφήνουμε και παραπάνω ώρα στο ψυγείο πριν ζυμώσουμε.Βάζουμε τα πρώτα 6 υλικά...