Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα, την ζάχαρη, τις βανίλιες, την κανέλα και το σιμιγδάλι λίγο λίγο ανακατεύοντας σε μέτρια φωτιά, για να μην σβολιάσει. Μόλις αρχίζει να πήζει το αποσύρουμε από την φωτιά. Όταν κρυώσει ρίχνουμε τα αυγά ανακατεύοντας καλά. Σε μια λεκανίτσα βάζουμε...