Δροσερά τηγανητά κουκιά με σκορδαλιά αμυγδάλου

Δροσερά τηγανητά κουκιά με σκορδαλιά αμυγδάλου

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Καθαρίζετε τα κουκιά από τις πλαϊνές ίνες και τα βράζετε σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν.Για τη σκορδαλιά: μουλιάζετε τα παξιμάδια και τα στύβετε καλά. Τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ μαζί με τα σκόρδα (έχετε αφαιρέσει...