Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ακολουθήστε τη συνταγή για τη βάση παγωτού. Σε ένα μπεν μαρί βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής και τα λιώνουμε ανακατεύοντας συνεχώς με μία ξύλινη κουτάλα. Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει ελαφρά. Ανακατεύουμε το μείγμα αυτό με τη βάση του παγωτού...