Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αφού κόψουμε σε κυβάκια το κρεμμύδι και την πιπεριά και ψιλοκόψουμε το σκόρδο, τα τσιγαρίζουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο.Αφού τσιγαριστούν, ρίχνω τα μανιτάρια και τα σβήνω με το κρασί και περιμένω να εξατμιστεί. Ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, και λίγο μπούκοβο, χοντροκόβουμε...