Μπιφτέκια με μαυρομάτικα φασόλια νηστίσιμα

Μπιφτέκια με μαυρομάτικα φασόλια νηστίσιμα

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Char Kallia
Αρχικά βράζω τα φασόλια μέχρι να μαλακώσουν αφού πρώτα τα έχω βάλει μια ολόκληρη νύχτα σε νερό για να φουσκώσουν. Αφήνω να κρυώσουν και κρατάω λίγο νερό.Σε ένα τηγανάκι βάζω το κρεμμύδι με την ντομάτα και το 1/2 φλιτζανάκι λάδι και τσιγαρίζω σε μεσαία και μετα σε χαμηλή φωτιά...