Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε καλά το κονουπίδι και το κόβουμε στον τρίφτη από την χοντρή πλευρά.Πλένουμε καλά το κονουπίδι και το κόβουμε στον τρίφτη από την χοντρή πλευρά.Μόλις το τρίψουμε, το βάζουμε σε ένα μπολ.Τρίβουμε στον τρίφτη το κρεμμύδι και το ανακατεύουμε με το κουνουπίδι.Αμέσως μετά...