Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη μαρμελάδαβερίκοκο με τζίντζερ, διαλέγουμε ώριμα γινωμένα βερύκοκα, χωρίς χτυπήματα. Τα πλένουμε. Τα καθαρίζουμε εξωτερικά και τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε το κουκούτσι.Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό και σε μέτρια φωτιά τα βράζουμε για 10 λεπτά μέχρι να λιώσουν. Τα...