Παντεσπάνι σιροπιασμένο με κομπόστα ξερών φρούτων

Παντεσπάνι σιροπιασμένο με κομπόστα ξερών φρούτων

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ετοιμάζετε πρώτα το παντεσπάνι: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C.Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και κομμένο σε κύβους, προσθέτετε τη ζάχαρη και ανακατεύετε με το χέρι σας μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.Ρίχνετε την πορτοκαλάδα συνεχίζοντας το...