Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Δουλεύουμε την σφολιάτα όσο είναι κρύα.Ανοίγουμε τη σφολιάτα στον πάγκο εργασίας.Την αλείφουμε σε όλη την επιφάνεια με το χτυπημένο αβγό. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Με ροδάκι πίτσας ή πολύ κοφτερό μαχαίρι κόβουμε κατά μήκος τη ζύμη σε 5 η 6 λωρίδες, ανάλογα το μέγεθος που...