Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τη νηστίσιμη κρέμα λεμόνι χωρίς αυγά, βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό (σε θερμοκρασία δωματίου), το κορν φλάουρ, το γλυκαντικό, τον κουρκουμά, το χυμό, το ξύσμα και ανακατεύουμε με σύρμα.Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας για λίγα λεπτά να δέσει η κρέμα. Τέλος,...