Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα γυάλινο μπολ βάζουμε το χλιαρό νερό , την μαγιά , 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη, ανακατεύουμε να λιώσει και αφήνουμε να διπλασιαστεί σε όγκο. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά για 10 λεπτά πολύ καλά , μετά προσθέτουμε το λάδι,το βούτυρο, την μαγιά που φούσκωσε, ανακατεύουμε και...