Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Τσιγαρίζετε το μοσχαράκι με λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και προσθέτετε το κρεμμύδι. Ανακατεύετε και, μόλις μαραθεί το κρεμμύδι, προσθέτετε τις φρέσκες ντομάτες, τον πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό, την κανέλα, τη δάφνη, τη ζάχαρη, δύο...