Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τεμαχίζουμε τα μανιτάρια τις πιπεριές και κόβουμε σε ροδέλες στα καρότα σοτάρουμε για 10 λεπτά σε τηγάνι Ετοιμάζουμε το Ριζότο με τον παραδοσιακό τρόπο βράζουμε δηλαδή το ρύζι μας Ξανά βάζουμε στη φωτιά τα λαχανικά προσθέτουμε το ήδη βρασμένο ρύζι τα σοτάρουμε όλα μαζί για 5...