Τάρτα με κολοκύθα και νούμπουλο Κέρκυρας

Τάρτα με κολοκύθα και νούμπουλο Κέρκυρας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Για τη βάση: Λαδώνετε ελαφρά μια ταρτιέρα διαμέτρου 26-28εκ. με το ελαιόλαδο. Στρώνετε προσεκτικά το φύλλο ζύμης στην ταρτιέρα, καλύπτοντας και τα τοιχώματα. Με ένα πιρούνι τρυπάτε τη ζύμη σε διάφορα σημεία. Σκεπάζετε την ταρτιέρα με διάφανη μεμβράνη και τη βάζετε στο ψυγείο για...