Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Καλύπτουμε με μεμβράνη μία φόρμα για κέικ 20x10 εκ. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ζαχαρούχο γάλα με το βούτυρο μέχρι να λιώσει το βούτυρο και να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους. Όταν αρχίσει το μείγμα να βράζει αφαιρούμε από τη φωτιά. Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και τη...