Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για τους λάτρεις του ψαριού και όχι μόνο! Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.Κατόπιν σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, κάρυ, χυμός και ξύσμα λεμονιού ελαιόλαδο, ούζο και αλατοπίπερο) ώστε να γίνει αρκετά παχύρευστη η σάλτσα μας και από πάνω ρίχνουμε το ψάρι για να...